Det är fredag och helg

Posted in Okategoriserade

IMG_7411

Hej igen alla mina fina läsare!! Vilken fredag det blev va? Med regn och åska, hur mysigt??

Jag skulle ha jobbat idag, hade hela veckan bokad, men jag vaknade inatt kallsvettig av magont.. började nämligen redan innan jag hade slutat jobbet igår och blev bara värre och värre. Kan vara magkatarr som kommit pga varit så himla stressad senaste tiden och nu börjar lugnet komma och därmed magkatarr.

Så jag ringde in mig sjuk imorse, har enbart ätit pasta, banan och druckit varm oboy. Håller mig till en sån diet nu för att inte förvärra! Glömde dock min timrapport i väskan så får åka dit på måndag nästa vecka och lämna in den så jag får mina pengar!!

Nu är det officiellt helg och sommar för mig, ska inte jobba något mer nu utan mest plugga till körkort och så. Men resten av kvällen kommer gå till att ligga ner och vila så den här hemska magvärken försvinner!!!