Flyttkartonger och mudmask

Posted in Okategoriserade

Godmorgon!! Jag vaknade rätt tidigt idag (redan vid sju) men lyckades somna om och sova i en timme. Så skönt och välbehövligt!!

Morgonkaffet är framme i högsta hugg, bästa sättet att starta dagen på!

Varannan dag nu så har jag startat använda en mudmask, inte dyr alls ca 79kr på lyko, och vilket mirakel den har gjort med min hy!! Mina problemställen börjar återgå till det normala och hyn är så len och fräsch hela tiden. I love it!!

IMG_8364

Idag är det dåligt väder så jag ska nog gå in till stan och kolla flyttkartonger och pris på det, då alla våra fortfarande används nere i källaren haha. Samt köpa två nya nagellack, ett vitt och ett rött. Har inte dessa två färger och av någon anledning så bara måste jag ha det haha!

4 Kommentarer

 1. Josefine säger:

  Kan du inte berätta mer om flytten? Kommer du bli sambo då? 🙂 Kram!

  1. izahaggstrom säger:

   Kommer imorgon 🙂

 2. Sara säger:

  Tips! Den brukar finnas på Åhlens och ica maxi också ifall du inte orkar beställa någon gång

  1. izahaggstrom säger:

   Åh tack för tipset!!