Födelsedag och vårhår

Posted in Okategoriserade

Vilken underbar dag vi har idag!!

Solen skiner, snön smälter och man börjar se asfalten, det är vårdagjämning vilket betyder att det officiellt är vår och det är dessutom min födelsedag. Jag blir ju hela 21 år idag, dock känns det inte som min födelsedag som det brukade när man var yngre, däremot har jag sån himla resfeber känsla över idag om två veckor då jag ska åka och hämta hem lilla Aspen. Ska bli så underbart med små tassande runtomkring här i lägenheten och att det kommer kännas mindre ensamt.

Min födelsedag har ju firats lite olika under två helger just för att det är en vanlig dag mitt i veckan och då är man så trött att man inte orkar riktigt fira det. Däremot blev jag faktiskt firad imorse med finsång och frukost med en cappuccino på sängen av F. Han är så fin!!

Nu har det dessutom blivit officiellt att vi stannar kvar i Hallstahammar en säsong till så vi ska snart börja fixa iordning på balkongen så den blir mysig med trall och lite möbler, då blir lägenheten som större bara genom att fixa iordning där ute. Längtar ihjäl mig till det blir varmare nu och att sitta där ute med morgonkaffet och Aspen som myser på sin filt i morgonsolen.. så härligt!!!

Ni kanske ser lite skillnad på mig också? Jag var och fixade håret igår hos en frisör här i Hallstahammar som var riktigt duktig, kommer ju aldrig att kunna hitta någon som i mina ögon slår Madde från Linköping men det är svårt att fixa håret där när man flyttat.. så då får man försöka hitta nya 🙂 gjorde många, täta ljusa slingor för att verkligen ljusa upp det och lämnade lite av det ”gamla” håret så att det skulle bli lite mer nyanser än bara ljust. Blev riktigt nöjd, dock lite dyrt men det var det absolut värt med resultatet. Eller vad säger ni?