Gårdagens vinkväll

Posted in Okategoriserade

IMG_7356

Godförmiddag mina fina läsare!! Är så kul att ni börjar växa i antal, gör mig såå glad att ni vill läsa om mitt liv. Igårkväll kom Elin förbi med bilen och hämtade upp mig så åkte vi hem till henne för lite mys innan stan. Vi drack en J.P. Chenet Ice edition, vilket mer eller mindre är vitt bubbel. Den var jättegod verkligen! Så somrig.

IMG_7361 IMG_7362

Dock så blev det att vi fastnade i allt vi hade och prata om då vi inte setts på länge, sen mars faktiskt. Och klockan hann bli nära elva-tolv och då kunde vi lika gärna stanna inne. Så vi fick en jättegod drink av hennes pappa, dansade och pratade ända in på sentimmarna. Vid strax innan ett kom taxin och hämtade mig. Jag åkte med den här nya tjejtaxin, och har nog aldrig känt mig så trygg i en taxibil innan. Var såå skönt! Och hon som körde hem mig väntade tills jag hade öppnat porten och kommit in innan hon åkte igen. Så till alla tjejer där ute i linkan som inte vågar åka taxi på kvällen/natten ring till Caboo. Kan rekommendera tusen gånger om!!

IMG_7377 IMG_7380

Söndagens planer blir att ta en promenad runt ån för att få lite luft, övningsköra och bara ta det lugnt. Behöver vila upp mig inför fem nio timmars pass denna vecka!! Full fart framåt!