Huskur på flaska

Posted in Okategoriserade

Idag har varit en så produktiv dag!! Börjar verkligen komma in i det här att fixa saker själv!

Under fikat med min väninna köpte jag en skarvsladd (dock lite för lång så kan behöva byta ut den) självhäftande hållare för skarvsladden så den sitter fast mot väggen. Vi har nämligen bara ett uttag i köket och behöver då flytta mikron varje gång den ska användas, väldigt jobbigt!! Fixade en liten sak åt Filip med, en mixer så han kan göra smoothie på morgnarna! Och så köpte jag två små flaskor för att ha vår huskur i som stöter bort sjukdomarna och förkylningarna i höst.

Jag pratar självklart om den omtalade ingefärsshoten! Så enkel att göra och den är en så bra immunförsvarsboost. Hade den förra året och lyckades hålla mig frisk i flera månader då när jag tog den!!

En shot om dagen håller förkylningen borta! 

Ingredienser:

1 riven färsk ingefära

1 halv pressad färsk citron

Honung

Vatten