Ikväll ska jag på dejt..

Posted in Okategoriserade

IMG_7351

Ja eller på en vindejt med fina Elin som är hemma från Växjö över helgen!! Självklart passar jag på att träffas för lite skitsnack om prat om framtiden. Ni vet väl om att jag inte har många sådär jättenära vänner som jag har kontakt med på en liksom daily basis, utan det är liksom Olivia och Elin. Det är väl främst mitt eget fel som inte hör av mig så ofta till alla andra men det skyller jag på min hsp, blir ju att man stänger in sig i en liten bubbla med de personer man känner sig trygg med!!

Dock så har det inte varit så mycket att ses med Elin då hon som sagt bor i Växjö. Ska därför bli så himla mysigt att bara få sitta och bli lite sådär härligt fnittriga på vin och prata om allt och inget!

IMG_7345

Jag väcktes idag av doften av våfflor som mamma hade gjort åt oss, lyx!! Och sen tagit det lugnt innan dusch och nu tänkte jag fixa håret lite bara, tar ju sån tid att göra det haha. Bästa jag vet är att gå omkring kimonos efter dusch, har fyra stycken i olika längder och färger!! Love it. Och har jättegoda nyheter som jag kommer dela med mig av senare, oklart än men.. åh är så spänd och taggad!!