Jag har en stalker..

Posted in Let's Talk

Japp ni läste rätt, och jag har i fem års tid valt att inte skriva ut om det men jag orkar inte hålla det inne längre……

För att starta hela historien så var det en liten 15 årig tjej (jag hihi) som skaffade en blogg, ”accordingtome.devote.se”, ja ni får kolla, ja ni får skratta. Där startade en speciell ip-adress uppföra sig konstigt och jag visste inte att man kunde blocka ip-adresser då (ung och dum) så jag valde att byta bloggportal. Då till nattstad.se, numer nouw.com. Och där stannade jag tills november 2016. Men där dök ip-adressen upp igen och trakasserade både mig, min familj och eventuella pojkvänner. Då jag fortfarande inte förstod att man kunde blockera ip-adresser så valde jag att radera alla dessa kommentarer. De var i stil med ”du är en fitta” ”hur kan någon vilja ha dig” ”förstår varför du var mobbad som barn, du är ju äcklig” och så såklart att jag ljög om hela grejen om att jag blivit mobbad! Ju äldre jag blev (närmade mig 17/18 år) så blev kommentarerna mer vulgära. Typ om att jag skulle dö, ta livet av mig för alla mår bättre utan mig, att jag borde bli våldtagen osv. Och strax efter min 18 årsdag hittade jag då äntligen knappen ”blockera ip-adress”, wiho!! Hen var borta!!

Trodde jag. Sen kontaktade finest mig och undrade om jag ville byta portal, överlycklig kastade jag mig över datorn och skrev över och fixade min nya blogg! Så kul med förändring och ny portal ju!! Sakta men säkert började små kommentarer komma upp igen, angående lite av mina inlägg. Tex hur jag betedde mig på mina svar. Det är ju INTE OK ATT KALLA NÅGON GUMMAN!!!!! Och blev tillrättavisad av två olika personer, men med samma ip-adress. Och efter en liten research så visade det sig vara samma ip-adress som trakasserade mig från att jag var 15 år gammal! Kul va 🙂 Dock, så råkade nu den här personen använda sin riktiga mejladress som person #2, nämligen en som följde mig på instagram också. Självklart konfronterade jag denna person och hen ville starta tredje världskriget med mig, men jag hade så lite bry i mig så jag bara slutade följa och tog bort. (Dock inte block, vilket jag borde)

Senast för några dagar sen så anmälde jag en kommentar på min twitter för ansåg att den inte skulle vara där, idag får jag ett mejl om att jag blivit anmäld med min blogg och instagram hos RO av denne person. Och här ger jag ut min ärliga ursäkt till alla som mått dåligt över att jag inte förklarat att mina samarbeten var reklam. Så det räcker inte med att folk ska trakassera mig ”anonymt” utan den här personen går så långt att faktiskt anmäla mig!

Och nu är jag så rädd och arg att jag skakar.. För inte nog med allt det här med blogg så har jag i fem års tid haft någon som ringt från dolt nummer flera gånger i rad under några dagar varannan månad ungefär och stönar och andas tungt i telefonen. Ni kan ju tänka er hur rädd man blir som 14/15 åring när detta händer?

Det värsta nu är att jag är mer rädd än förbannad, för man vet aldrig vad dessa personer gör nu härnäst.. Därför ville jag skriva ut om det och faktiskt öppna upp mig äntligen. För det börjar gå för långt.

2 Kommentarer

  1. Maria säger:

    Sjukt att man måste stå ut med stalker som beter sig dumt.
    Stå på dig bara 🙂

    1. izahaggstrom säger:

      Tack så mycket fina du ❤❤