Law of attraction

Posted in Ångest/Depression
IMG_5056
Balen 21/5 -16

Jag satt idag och tittade igenom gamla bilder från förra året och det är helt sjukt hur långt jag har kommit sen dess. Jag kan till och med minnas hur jag kände då. När jag var på totalt botten. Det har varit en krokig väg men jag lyckades ta mig hit.

Läkarna som gav mig antidep som tog över min hjärna, som till slut fick mig att bli kallare än is. Och jag var där inne men kunde inte göra någonting, som om jag inte styrde min egen hjärna. Jag sa åt den att röra armen, men inget hände. Som att vara förlamad inifrån och ut. Så valde jag att hoppa av medicinen. Helt.

Läkarna de sa att det inte går så snabbt, helst skulle jag fortsätta ett år, minst ett halvår. För kroppen kommer skrika efter medicinen så det tar för lång tid. Vet ni hur lång tid det tog för mig? Två veckor.

Två veckor trappade jag ner från 2 tabletter till inga alls. Och inte en enda dag kände jag av abstinens till medicinen, för jag kände att jag kan klara det själv.

Men jag ville ha samtalsterapi. Dock fanns det inte resurser mer än gruppterapi med 8 andra 30+ som hade en medfödd sjukdom. Och jag kände att jag inte passade in där. Och vanliga psykologer vill bara tjata om problemen istället för att lösa.

Så jag började googla. Och hittade något som heter Law of attraction, en del av buddhismen. Att den energi man går ut med är den man får tillbaka. Så jag startade med att gå hypnoterapi för att ändra i minnet och sen startade jag mitt eget helande på egen hand. Det tog ett tag men nu kan jag helt ärligt säga att för första gången på tre år så mår jag bra. Sist var i ettan på gymnasiet, och då var det första gången på ännu fler år än det. Efter mobbningen i skolan. Och sen blev jag nedbruten av människor som utnyttjar. Oftast killar, men även tjejer.

Jag är tusen gånger starkare idag och känner att jag är på helt rätt ställe. Tack vare mig själv. Och tjejer/killar/icke-bestämda jag mår så bra över att kunna säga det. Att JAG tog mig hit, JAG hjälpte mig själv. För JAG kan.

Och nu kan jag säga, "I freaking made it"
Och nu kan jag säga, ”I freaking made it”