Mycket att göra – nytt matbord!

Posted in Okategoriserade

Äntligen kan jag slappna av..!!!

Har varit igång sen Filips mobil ringde imorse och startade direkt med att sortera tvätten och betala fakturor och räkningar! Skönt med pengar igen, även fast ungefär hälften försvinner nu direkt på hyra och mat haha.

Sen hände det väldigt mycket saker samtidigt, lakanet fastnade i manglaren, bordet + stolar kom och jag fick lyfta upp för trappan själv, en kvinna tog över min tvättid innan den var klar så fick ta med allt och hänga på tork i lägenheten. Vilket resulterade i en liten svimning, tror jag har brist på något tillskott så ska köpa på mig det nu och klicka hem!

Samt att det tog ungefär 3 timmar att skruva ihop bordet och stolarna för en stol ville inte samarbeta. Kan säga att det tog varje cm av min viljestyrka att inte kasta allt i golvet haha, men man måste lära sig sånt här och varje vinst gör att man växer. Eller så säger iallafall jag för att må bättre!

Visst passar det in här hemma??