Nationaldagsfirande, heja Sverige!

Posted in Okategoriserade

IMG_7273 IMG_7292 IMG_7301

Som jag skrev i förra inlägget blev det en tripp till gamla Linköping för nationaldagsfirande. Men vi ville mest gå och kolla på de gamla husen än att vara där vid själva firandet. Men det är ju såå mysigt att få den där lugna känslan av gamla hus, ingen trafik och skog. Ser ut som på Skansen ungefär, till mina stockholmska läsare, hur vackert som helst!!

IMG_7302 IMG_7316

Mina fina föräldrar, älskar dem så mycket.

IMG_7306 IMG_7307

Ni ser ju hur mycket folk det är? Och det här är ändå långt innan allt startar!! Det var jättemycket stånd, testa på sporter och motoruppvisning med gamla snygga bilar. Ska börja fira nationaldagen nu varje år, förstår inte varför vi i Sverige är så tråkiga gällande vår dag? Alla andra länder går ju all in (titta Norge tex) jag är iallafall en stolt svensk och älskar detta land och alla invånare oavsett ursprung!! Har man valt att bli en del av Sverige så har man valt rätt helt enkelt 😉

Dags att börja sprida kärlek nu ❤❤❤

IMG_7311

Avslutar med en fin pussbild på mina föräldrar igen, är så tacksam för detta liv, detta land och att mina barn kommer få leva här. Ja jag vill leva, jag vill dö i Norden…