Ny vecka, nya möjligheter, nya naglar

Posted in Okategoriserade

IMG_7428

Godmorgon mina fina läsare!!

Jag har varit vaken ett tag då jag varit tvungen att lämna över min timrapport som jag råkade få med mig hem. Trodde ju jag skulle jobba i fredags och inte ligga hemma i smärtor / på akuten!! Hann dessutom ringa folktandvården här i stan då mitt senaste besök gav mig ett hål i en framtand efter skrapning och vill gärna ha det fixat. Samt att jag just nu håller på och fixar med framtida tentor på ett nytt ställe som behöver ha info från mitt universitet.

Busy busy morgon med andra ord!!

Hur jag mår nu är faktiskt mycket mycket bättre, min kropp bröt ner inflammationen på väldigt kort tid. Sjukt snabbt faktiskt! Känner mig som en riktig superwoman just nu, tänk vad häftig kroppen är som kan göra såna mirakel. Häftigt!!

IMG_7432

Som ni nog märker på bilderna har jag tillbaka mina naglar, eller mina gelenaglar. Jag satt nämligen igår och fixade med de. Kände för franska fina naglar denna gång då det passar så fint med midsommar och utomlands sen!

Idag är det fint väder så väntar på att Åsa ska komma hem så ska vi nog ut och sola, så skönt!! Har ju faktiskt ledigt nu! Nästan, ska fortfarande plugga körkort rätt intensivt nu.