PIXERS: fototapeter

Posted in Samarbeten

// Detta inlägg är i samarbete med Pixers //

Om det är något jag älskar och det tror jag att ni redan har märkt av här på bloggen, så är det inredning. Och då menar jag inte enbart detaljerna i vaser och lampor utan tapeter och tavlor/posters. Speciellt med tapeter älskar jag hur man kan leka med färgerna i rummet och skapa en varm och mysig känsla eller kall och modern känsla i ett rum.

Något som jag faktiskt velat ha ända sen jag var liten var en vägg eller en del av en vägg som var en bild fast av tapeter, som skapade lite mer känsla i rummet. Då drömde jag om att ha broar eller stadsbilder på sovrumsväggen, ni vet NY Skyline eller Brooklyn Bridge haha.. Men nu tänker jag lite mer i stil med att skapa en känsla, svårt att förklara.. hittade några perfekta bilder från deras hemsida!

IMG_8662 IMG_8663

Här får man känslan av att man är på en paradisö eller iallafall en paradisstrand när man ligger och badar och bara tar det lugnt. Helt underbart!!

IMG_8664 IMG_8665

En dimmig skog i gryning.. Jag som älskar hösten skulle nog helt klart kunna tänka mig att ha denna som tapet i framtida badrum, det skapar en mysig känsla och det enda som saknas är tända ljus och nåt höstligt doftljus. Såå mysigt!!

IMG_8666

Ett sista exempel är hur man kan använda flera olika för att skapa den moderna lite ljusare atmosfären men samtidigt hålla det lite personligt utan helt vita väggar. Älskar att de tapetserat bänken också!

Här var bara tre av alla mina favoriter jag hittade på deras hemsida, kolla in ni med och hitta era favoriter för att skapa ett mer personligt hem.