Posterstore.se

Posted in Samarbeten

//Detta inlägg är i samarbete med posterstore.se//

Överraskning kommer längre ner i inlägget…

Jag läste någonstans där en skribent kastade så mycket dåligt om posters, och jag själv är helt besatt så tog självklart åt mig haha. Jag menar hur snyggt är det inte att ha en tavla i köket som inte bara är en målad bild på ett hav, visst det är också fint men jag känner att det blir så himla mycket mer personligt när man väljer ut en stilren tavla själv med något citat eller liten text som bara skriker DU. Jag älskar att ha sånt här hemma blandat med fina bilder på t.ex mig och Filip. Det ger en varmare känsla av hem och jag själv tycker det sätter pricken över i:et att ha fint i vardagsrummet och köket!

En sån hemsida som jag faktiskt har varit inne och tittat på flera gånger och på två speciella motiv + ramar var just posterstore.se, ni vet när man sitter och planerar hur man ska ha det så vill man gå steget längre och kolla vilka posters och affischer som passar med vilka ramar och tavelramar. Samt att de måste passa med inredningen!

Jag hade redan valt ut vilket färgschema jag ville att vi skulle ha, och otroligt nog hade Filip samma tankebana, man är ju tvillingsjälar haha 😉 och just den här ”Guide to Red Wine” hade jag haft i mina tankar väldigt länge. Tycker det ger en så bra stämning när den hänger ovanför matbordet en fredag och man har vänner över, så får man ett extra samtalsämne helt gratis! Dessutom ger dessa galet fina bilder.. eller hur?? Samt hur bra fredagskänsla när man hämtar ut ny inredning!

Sen är jag en riktig ”sucker” för mysiga och romantiska citat, så kände att denna bara behövde ha en plats bredvid vår första pussbild. Blir så otroligt mysig stämning och alla som kommer över ser vilka som bor här då!!

OBS!! Om ni blev sugna på att köpa er egen guide till röda viner eller hitta något eget har jag tillsammans med posterstore.se en rabattkod till er som genererar 20% (!!!) på alla deras posters och prints, hur bra?? Ange bara izahizahäggström så får ni såå fina prints till 20% billigare pris, koden gäller t.o.m. 29/9 så passa på att beställa ♡♡