Power måndag

Posted in Ångest/Depression

Måndag förmiddag och jag har nästan skrivit klart inlämningen som sammanlagt kommer vara på ca 3000 ord. Jag som inte kan hålla mitt skrivande när jag väl är igång har väldigt svårt att hålla det kort.

Måendet idag? Jo det är bättre. Har tagit min medicin, fått i mig lite drickyoghurt och grönt te och mina vitaminer. Är inte jättestark och stabil i kroppen känner jag, då jag inte ätit något speciellt mycket på några dagar nu. Men då det är en biverkning av medicinen får jag stå ut några dagar till. Något alla borde veta om mig är att jag är ett riktigt otursbarn, det är alltid något som kommer efter det andra. Men jag försöker att inte hänga läpp, utan se det positiva i det hela. Just nu är det t.ex tur att jag ändå bara ska gå hemma och skriva lite!

Vaknade till solsken och fick lite extra motivation att skriva idag, alla har olika studietekniker och min är att hålla på med arbetet ungefär varje dag fram tills provet/tentamen. Då har jag kvar det enklare i huvudet. Samt att efter jag gick in i väggen har jag lite guldfiskminne och behöver refresha minnet då och då.. hehe.

IMG_4876

IMG_4875

IMG_4874

Hur fint och vårigt är inte detta arrangemang?? Nu gör vi om detta negativa tänk och skapar en riktig powermåndag!!