Slut på år ett

Posted in Ångest/Depression, Okategoriserade

Nu är det snart helt slut på första året som förskollärarstudent.. och om det känns? Ohja, bara en inlämning kvar sen tar jag lite lov i form av jobb!! Dock är jag väldigt seg i huvudet nu efter en skriven tenta imorse, skrivit på två olika inlämningar varav den ena är klar och den andra till hälften klar och på torsdag kväll när Filip har träning kommer jag skriva klart den.

Därför har det blivit dåligt med bloggning här, jag har haft otroligt mycket saker att göra här hemma med skolan och tentaplugg så huvudet nästan brunnit upp. Fått några tråkiga besked om (f.d.) klasskamrater som nu byter lärosäte eller helt hoppat av, men då känner man sig extra taggad och peppad på att i juni 2020 ta emot diplomet som leg. förskollärare!

Med hjärnsmälta kommer panik och med panik kommer ångest vilket leder till panikångesten som gärna tittar förbi när det inte passar, en natt kunde jag inte sova p.g.a. den så jag satt uppe hela natten med min statistik inlämning som nu är helt klar. När allt är som mest kaos på nätterna är då jag arbetar som bäst av någon anledning.. men med Filip vid min sida så klarar jag mig förbi allt sånt jobbigt som kommer med den psykiska hälsan. Överlag nu så mår jag faktiskt bra, är lycklig och nöjd med det liv jag har. Samt att vi nu har något extra roligt att se fram emot nu i vår (och sen i sommar såklart med resan)  när vi tar ett lite större steg tillsammans!! Något som jag längtat efter väldigt länge dessutom och det känns så bra att båda två verkligen vill det här – och det inte bara är jag som tjatar på honom utan han tar även upp det ämnet lite då och då.

Dock så känner jag verkligen inte för att tiden ska gå snabbt utan jag trivs så bra där jag är nu med vårt liv tillsammans och vardagen, det behövs inte så mycket mer just nu. Jag är redan så himla lycklig.