Trött fredag + Q/A

Posted in Okategoriserade

Godkväll mina fina läsare!

IMG_9368

Äntligen fredag och helg, eller alla mina dagar känns som helg just nu. Förutom att det sliter rejält att vara igång hela tiden och inte ha det klart än. Men ska ju vara såhär i början, det är sånt vi kommer skratta åt om flera år när vi pratar om våra första månader som sambos!

Jag vaknade nästan precis efter att ha fått en rejäl migränattack och somnade ett litet tag. Känns lite bättre nu men ska bli så skönt att bara ha en lugn dag imorgon. Och träffa mammsen och pappsen när de kommer med mina två sista saker vi ej fick med!! Och ska bli kul och se vad pappa tycker om lägisen.

Men känner att kroppen verkligen behöver vila så ska bara ta det lugnt ikväll när sambon är iväg och spelar hockey!!

Q. Jobbar du inte med Mary Kay längre? Syns ingenting på bloggen om det.

Svar: Jo jag jobbar med Mary Kay men har inte haft så mycket bokningar senaste halvåret när jag studerat, men vill man boka och testa på produkter är det bara att höra av sig 🙂 är främst mig själv jag köper in produkter åt just nu då jag helt ärligt aldrig testat något bättre för min hy ♡

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.