Vecka 4 av 5

Posted in Okategoriserade

Usch vilket väder det är ute nu!!! Grått och kallt blandat med snö och regn.. man blir ju helt matt när det enda man ser är himlen som gråter. Dock så är jag nu inne på sista halvan av fjärde veckan på min vfu, visst är det sjukt? Alltså snart bara en vecka tills jag får åka hem igen! Jag skulle ha åkt nu i helgen men min bil som är lite äldre pep till häromdagen och motorvarningslampan började lysa rött och har gjort konstant så den behöver in på lite service nu på fredag. Sen kommer hon blir fin och fräsch igen!! Måste säga det att det är så skönt ändå med bil, trots att den kostar så är det så enkelt att bara ta sig överallt och inte känna sig begränsad.

Idag var det studiedag på förskolan vilket betydde att vi idag åkte runt på olika förskolor och kollade hur de inrett osv, var så kul och givande!! Även fast jag är väldigt sugen på att komma ut och jobba nu så längtar jag tills nästa kurs för kommer få vara hemma mycket då och ta sovmorgnar (går upp 4-5-6 nästan alla dagar..) och ha mer teori än praktik. Samt att efter jul går jag in på år 2 av min utbildning.. känns så konstigt för det betyder att två år efter det tar jag examen.. och får jobba med det jag brinner för vilket är barn och deras framtid.

Nu ska jag skriva lite på mina inlämningar och sen ta det lite lugnt, öppnar imorgon så ska upp vid 4!